Reviews from Casareccia Emmeloord

Recent reviews

5.0
Jan van Rotterdam
8 July 2024
Anne
7 July 2024

Nou laten we zeggen het was niet helemaal naar onze zin. De ananas/ham was oké maar de kip was erg zout.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alda Marinussen
7 July 2024

Heerlijk gegeten en zelfs Hier thuisbezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

FB
7 July 2024
Schuurman
5 July 2024
Marian Haringa
5 July 2024

Bestling wordt altijd zsm bezorgd. Was ook nu weer geval. Altijd vriendelijke bezorgers. En over kwaliteit ook zeer tevreden.😄👍🏻

Angelique Selhorst
4 July 2024

Het was weer heerlijk, tot nu toe de lekkerste pizza’s van/uit Emmeloord

Van der Weerd
3 July 2024

Heerlijke pizza.s zoals altijd

Evie
3 July 2024

altijd lekker

Laurie
1 July 2024

Ik weet niet wat jullie gister hebben gedaan maar het was perfect ! Nog beter dan anders. Complimenten aan de bakker van gister !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Patricia
1 July 2024
Maggie Westerbaan
1 July 2024

Precies op tijd geleverd en ze smaakten prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lambert Nijboer
30 June 2024

Misschien een idee. Plastic afstandhouder gebruiken . Dan plakt niet alles aan het deksel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cazemier
27 June 2024

Altijd goed en een telefoontje als het wat langer duurt, topservice!

René de Vries
27 June 2024

Snel geleverd door de top scooter bezorger van ze. En de pizza’s waren goed heet. Hebben heerlijk gegeten.

Lisette
26 June 2024

Heerlijke pizza 🍕

Mv
26 June 2024
Esther
25 June 2024

We hadden de verkeerde pizza gekregen. Ipv nr. 77 hadden we nr. 78 De pizza’s waren verder prima

Maureen
24 June 2024

Heerlijk eten !

Jannie Bosma
22 June 2024

De pizza carbonara was heerlijk. Zag er prachtig uit

Gerda Boersma
21 June 2024

Heerlijke pizza!

Maikel
21 June 2024

Busta al Pesto was top!

Robert
21 June 2024

Top 👍

Marsja Rottiné
19 June 2024

Heerlijke pizza maar de extra bestelde/betaalde gorgonzola zat er helaas niet op..Bij de vorige bestelling een verkeerde pizza geleverd. Gelukkig snel een nieuwe gekregen.

Betty Brouwer
18 June 2024

Altijd goede pizza’s

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Klant
17 June 2024
Noppert AG.
17 June 2024

Heel lekker goed warm en op tijd ondanks dat het zondag was. Keurige bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Breman
17 June 2024

Bestelling kwam een half uur later dan aangegeven

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wilco
16 June 2024
A Visser
16 June 2024

De pizza-shoarma was erg pittig. Niet zo lekker als de vorige keer. De helft is daarom weggegooid. Jammer.

Jeroen Barelds
16 June 2024

Strak op tijd zoals aangegeven met de bestelling. Super. Eten was zoals gewend erg lekker. Vriendelijke bezorger.

MonikA
15 June 2024
Yvonne
14 June 2024

Eten is altijd voortreffelijk, maar vandaag was het echt niet goed!! Zwarte randen en het brood was zwart aan de randen en de helft was gewoon een luchtbel. Ben ik niet gewend van hun. Blijf klant want dit is nog nooit voortgekomen

Ina Ouwens
14 June 2024

Goede middag, ik geef nooit 5 sterren, omdat het altijd beter kan !!!! Maar de pizza was heerlijk en de bezorging heel vriendelijk !!!! Met vriendelijke groet, Ina Ouwens

W van Zweden
14 June 2024

Lekker

Ran
13 June 2024

In korte tijd een tweede bestelling geplaatst bij deze toppers. Wat is het toch genieten! Bedankt voor de goede service en het heerlijke eten!

Johan
11 June 2024

Lekkere pizza en lekker toetje, panna cotta en cheesecake. Kennelijk druk en 1 uur wachten, maar was het wachten waard. Top

Sandy Baalman
10 June 2024

Zoals altijd weer heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Johan K
10 June 2024

Super lekkere pizza en de tiramisu was ook heerlijk!

Ran
9 June 2024

mijn vaste bestelling is een bakje "polpettine al sugo", oftewel: gehaktballetjes in tomatensaus. Niets is hemelser dan een platbrood van Casareccia te dippen in deze saus. Ditmaal zat er echter amper saus bij de balletjes en ik heb het echt gemist. De balletjes waren heerlijk en het brood ook, maar de doelstelling van mijn zelfbedachte combi ging hierdoor deze keer verloren ;-)

Rilana
7 June 2024

Top!

John ten Hoeve
3 June 2024

Erg lekkere pizza, snel bezorgd, wederom erg tevreden!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

o.cruz
2 June 2024

Alles naar tevredenheid en lekker pizza's

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Luimes
2 June 2024

Tijd kwam niet overeen met wat aangegeven was. Was bijna 3 kwartier later

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kimberly
2 June 2024

Pizza zou tussen kwart voor 8 en 8 uur worden gebracht maar kwam om 10 voor half 9

JJ
1 June 2024

In één woord PERFECT!!!

Anthony’s
31 May 2024

Keurig op tijd zoals altijd, goed warm en heerlijk. Top tent

Wessels
28 May 2024

Goed warm, snelle bezorging, vriendelijke bezorger . Kortom weer een zalige pizza.

Yvonne Westra
27 May 2024
Lambert Nijboer
27 May 2024

Als altijd , gewoon goed.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Paul
26 May 2024

Wederom erg lekkere pizza's en keurig op tijd langs gebracht

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ronald
26 May 2024

Er gaat niets boven de heerlijke pizza’s van Cassarecia. Al tientallen jaren m’n favoriete pizzeria! Goede kwaliteit en prima levering. Heerlijk!

Roos
25 May 2024

Lekkere pizza helaas weer verbrande korsten

Louise
24 May 2024
Esther
21 May 2024
Bouwknegt
21 May 2024

Calzone besteld van 9,50 wat krijgen we de calzone van paar uur oud. Opnieuw opgewarmt champions en spek er tussen terwijl wij dit niet lusten. Dit was voorlopig de laatste keer. Dit flik je niet als bedrijf en zo krijg je dus negatieve reacties.

Roos
21 May 2024

Gister ookal Besteld en vandaag weer gewoon lekker man deze keer was de korst niet verbrand yeay

Peter Hendriks
20 May 2024
Roos
20 May 2024

Lekkere pizza's , morgen ga ik dr nog eentje halen YUmyum , wel jammer dat de korst van de pizza beetje verbrand was verder perfect :) , Vriendelijke bezorger :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

V Dijk
19 May 2024

Beste pizza’s, en heel fijn dat toppings zoals rucola, apart bijgeleverd worden! Zou ook nog mogen met de (heerlijke) croutons van de salade. Brood met zeezout ook heerlijk met de versgemaakte kruidenboter. Kunnen andere Italiaanse (afhaal/bezorg) restaurants niet aan tippen!

Wesley
19 May 2024
Andrea
18 May 2024

Hele snelle bezorging. Eten smaakte goed

Nel
18 May 2024

Heerlijke pizza's. Niet vet, prima. Heel snelle vriendelijke bezorging.

Isabel Nunes
18 May 2024

Continuo a dizer que é excelente. Obrigada

Evelina
17 May 2024

This time we were disappointed, one pizza was not even like pizza, the shape as if half was cut and the edges and Ham were a little too burned.

Quinn
16 May 2024
Marcel
15 May 2024

Heerlijke Italiaanse pizza’s. Zoals ze horen

Laurie
14 May 2024
A Visser
13 May 2024
Maggie Westerbaan
13 May 2024

Tikkeltje koud maar verder prima gesmaakt

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Helen
12 May 2024

Het was weer erg lekker en de bezorging mooi op tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lygia
12 May 2024

Top zoals altijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

H
12 May 2024

4 pizza's besteld. Twee waren erg slap, niet fatsoenlijk eetbaar. En een haar gevonden op 1 van de pizza's. Heb een mail gedaan als klacht.

Chris
12 May 2024

Zoals altijd keurig op tijd (vroeg zelfs, op de zaterdag avond) bezorgd, lekkere pizza's. Ik had een wijzigingetje gevraagd, ook dat was allemaal keurig gedaan. Prima!

Jaap
11 May 2024

Keurig op tijd en super lekker

Cees
9 May 2024

1 van de lekkerste lasagne die ik op heb en een aardige bezorger.

R
8 May 2024

lekkah

Jurie
8 May 2024

Ja een dikke tien! telkens weer. De pizza’s zijn heet bij aankomst goed belegd de smaak is fantastisch ik ben dik tevreden tevens snelle levering. +\- halfuurtje mits het geen spitsuur is

René de Vries
5 May 2024

Heerlijke pizza’s de beste in de regio

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bernadette Siemens
5 May 2024

Super lekkere pizza's en nog goed warm ook.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

I.Ouwens
4 May 2024

Wij wilden eens wat anders als pizza's en hebben daarom pasta met champ en lasagne besteld. Wij vonden het HEERLIJK. Ook de toetjes waren erg lekker !!!!

Karen
3 May 2024
Jacqueline
3 May 2024

Heerlijk en nog steeds heet

Marina
2 May 2024

Heerlijke pizza's!

Van loghem
2 May 2024
Annet
1 May 2024

Heerlijk en goed warm

René de Vries
1 May 2024

Wederom fantastisch Hete pizza en top service. En een top bezorger

Cyril
28 April 2024

Blijf doorgaan met kwaliteit en goed bezorging top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wessels
28 April 2024

Waren weer super lekker , keurig netjes achterom bezorgd zoals gevraagd.

Corina
27 April 2024

Heerlijk gegeten

Niels
26 April 2024

Lekkere bodem en geen plas met vocht/ vet in het midden. Top!!

Willem-Jan Van Polen
26 April 2024

Kwaliteit! Heerlijk, goede temperatuur en op tijd!

Tom
24 April 2024
Lambert Nijboer
21 April 2024

Wordt saai. We

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fokkeline
21 April 2024
Jacqueline
21 April 2024

Top

Christian
20 April 2024

Super lekkere pizza gehad, en netjes op de juiste tijd bezorgd, complimenten!!

Bob
19 April 2024

Eerste keer bij jullie besteld en zeer tevreden iedereen in het gezin was te vreden over jullie pizza. Ik had zelf de carbonara vaak is deze bij andere restaurants vochtig en of vet meer deze was dat helemaal niet. We gaan zeker vaker bij jullie bestellen.

Mathieu
17 April 2024
M
17 April 2024