Bewertungen von Casareccia Emmeloord

Neue Beurteilungen

5.0
Helen
4 Dezember 2023

Was weer heerlijk en nog voor de geplande bezorgtijd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Holtrop
4 Dezember 2023

Zoals altijd, dik in orde.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lambert Nijboer
3 Dezember 2023

Zoals altijd, gewoon goed

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hero Torenbeek
3 Dezember 2023

bezorging binnen de aangegeven tijd en de kwaliteit prima!

Minelli
3 Dezember 2023

Fantastische pizza’s! Rijk belegd, goede bodem en lekkere smaken. Bezorging was snel en ruim op tijd

Thijs
3 Dezember 2023

Heerlijke pizza gegeten en de salade was rijkelijk gevuld. De pizza was iets lauw-warm maar de smaak was heerlijk.

De Jong
2 Dezember 2023

Helemaal perfect!!

Willem-Jan Van Polen
2 Dezember 2023

Heerlijk zoals altijd en mooi op tijd😉

Erik
2 Dezember 2023

Keurig op tijd bezorgd en heerlijk gegeten! Lekkere pizza's, rijk belegd en niet te vet. Aanrader!

Gert
2 Dezember 2023

Heel snel bezorgt op vrijdagavond

Anneke
1 Dezember 2023

We hebben heerlijk gegeten alles was top

Anoniem.
30 November 2023

Heerlijke pizza’s, werden binnen de afgesproken tijd bezorgd.

Esther
29 November 2023

Heerlijke verse pizza, snelle bezorging en vriendelijke bezorgers.

Aleksandra
28 November 2023
R.Benjamins
27 November 2023

Smaakvolle pasta (nr92) en prima pizza (nr40). Het 'tijdelijke gerecht' nr.92, mag wat ons betreft altijd op de menukaart. Echt een aanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lambert Nijboer
26 November 2023

Gewoon goed, en keurig op tijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marijke Weijmer-Boersen
26 November 2023

Het eten was heerlijk! Bezorging duurde langer dan aangegeven (20min)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ina Ouwens
26 November 2023

De pizza, Atlantica, was erg lekker. En het toetje, Panna cotta, was super !!!!

Winterink
26 November 2023
Matthijs
25 November 2023

Zoals altijd. Heerlijke bodem En vers

Denise
24 November 2023

Bestelling kwam eerder dan aangegeven, heerlijk! Wijn goed gekoeld en de pizza's lekker warm. Top service

Cyril Sebek
24 November 2023

Zoals altijd perfecte pizza, thnx blijf zo doorgaan. Bestelling op tijd, pizza nog steeds op goede temperatuur

Jenneke
23 November 2023

Helemaal tevreden over de kwaliteit. Helaas miste ik de champignons op mijn calzone net als de vorige keer. Ik had bewust gekeken welke calzone ik zou bestellen zodat er ook groente op zat. Jammer! Mijn moeder had dezelfde calzone besteld en had wel champignons. Voor de rest helemaal tevreden!

Elien
23 November 2023

Heerlijk gegeten, flinke porties en snel bezorgd. Bedankt.

Bartels
21 November 2023

Pizza's waren lekker, warm en snel bezorgd!! Klasse

Wilna
18 November 2023

Bezorging was een uur later dan besteld en nee, het was niet op zondag. Bodem van pizza was taaiĂŻg, verder smaak wel goed. Tiramisu was 1/3 van wat er op het plaatje staat

Thea
16 November 2023

Vertrouwen weer helemaal waar gemaakt! Perfect van smaak en exact op gevraagde tijd geleverd

Tinus
16 November 2023
Johan hensens
16 November 2023

Taartpunt in afbeelding komt niet overeen met het wel, erg kleine stukje wat ik meekreeg Graag verbeteren volgende keer

Ad en Ank
13 November 2023

Weer heerlijk genoten van de Calzone, TOP !!!

Willem-Jan Van Polen
13 November 2023

Ik had rond 15:00/ 15:30 besteld het zou bezorgd worden 17:00/17:15. Dan denk ik vroeg genoeg besteld dat gaat lukken. Krijg je tegen 18:00 de pizza's. Dat vindt ik jammer. Het eten was wel super lekker zoals altijd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Erik
13 November 2023

Op smaak, warm en geleverd zoals gewenst.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

R.Benjamins
12 November 2023

Vandaag de Pasta con spinaci cremosi e pancetta gegeten.(nr92) Echt heerlijk!!!. Die gaan we vaker bestellen!! Prima combinatie samen met de Focaccia al Pesto (nr.72)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Elizabeth
12 November 2023

Heerlijke pizza’s en snelle bezorging!

sander
11 November 2023

wij halen nergens anders meer pizza.

Roy Jeurissen
9 November 2023

Echt heerlijk eten en ook mooie porties. Wij hadden een kinderpizza, cannelloni en lasagne besteld. Het was goed warm, erg goed op smaak en goed voor de ziel. Vandaar deze (voor mij) zeldzame review. Het enige nadeel is dat de cannelloni van Casareccia lekkerder is dan die van mij.

Harm Steenhuis
7 November 2023
Sabine
7 November 2023

Altijd goed, niet vet en optijd!

Anna
6 November 2023

Heerlijk en mooi op tijd

Lambert Nijboer
5 November 2023

Gewoon goed, en keurig op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hessel
5 November 2023

Bestel hier altijd pizza’s met volle tevredenheid

F
4 November 2023

Superlekkere carbonara speciale pizza. De bodem was nog droog en knapperig toen de pizza bezorgd werd. Attente en erg vriendelijke bezorgster

De Jong
2 November 2023

Heerlijk gegeten, super bezorging. Helemaal tevreden.

Kees
1 November 2023

HĂ©Ă©rlijk pizza Prima op tijd geleverd 👍

janwillem nicola
31 Oktober 2023

vriendelijk personeel lekker eten en warm snel bezorgd.

Ruud
31 Oktober 2023

Kan me niet herinneren dat in het verleden blokjes ham op de prosciutto zaten, die vielen tegen.

Natasha
29 Oktober 2023
Annet
28 Oktober 2023

Heerlijk gegeten. Ook de toetjes waren erg goed!

Nico Blok
28 Oktober 2023

Een pizza met eekhoorntjesbrood en venkel vlees... hele aparte combinatie.... best lekker...

Dennis
28 Oktober 2023

Geen op of aanmerkingen, top!

Alex
28 Oktober 2023
Roy bloksma
28 Oktober 2023

ik had eten ruim op tijd eten besteld om op te halen.. 16:42 besteld om 18:20 op te halen.. dus stond er netjes om 18:15 18:40 was het eten klaar.. dat ik iets langer op mijn eten moet wachten kan gebeuren.. maar dat klanten die hun eten op een later afhaaltijdstip eerder weer weg zijn vind ik wel kwalijk. Eten was overigens wel heerlijk

Petra
27 Oktober 2023
Klaas Roelof van der Zee
25 Oktober 2023
Arianne
23 Oktober 2023

Voor de keuze zo snel mogelijk bezorgen was het erg lang, meer dan een uur moeten wachten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kees van Gaalen
22 Oktober 2023

Prima product 👌 Keurig,volgens afspraak,op tijd afgeleverd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lambert Nijboer
22 Oktober 2023

Als altijd goed en op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ran
21 Oktober 2023

Alles wat ik had besteld, was hemels. De gehaktballetjes mogen wat mij betreft wel vast op de kaart komen ;-)

T de Graaf
20 Oktober 2023

Veel vet, erg dunne en slappe bodem Bezorgtijd 1 uur, vindt ik erg lang

Johan
19 Oktober 2023

Het was weer lekker 😋

Gerald
17 Oktober 2023

zeker lekkere pizza

Anton
17 Oktober 2023

Lekkerste pizza's van de Polder!

annet Noppert
16 Oktober 2023

Precies op tijd, heerlijk warm de pizza's en bovendien een vriendelijke bezorger.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bert
15 Oktober 2023

Weer heerlijk gegeten, verse producten en lekker op smaak, semplicemente fantastico

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Weerstand
15 Oktober 2023

Kwaliteit is altijd in orde!

ley
15 Oktober 2023
Jur
15 Oktober 2023

Voortreffelijke pizza’s en weer perfect op tijd!!

KP
15 Oktober 2023

Heerlijke Salome pizza en carpaccio

Margriet Buijsman
14 Oktober 2023
Anna
14 Oktober 2023

Top 👍

Fred
13 Oktober 2023

Zo als altijd super

Erik & Suzanne
12 Oktober 2023

Gewoon de allerlekkerste pizza's in Emmeloord! Ruime keuze, ook voor kinderen :)

Kees Ooene
9 Oktober 2023

18:15 besteld voor zo snel mogelijke levering. 19:50 bestelling geleverd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ronald Loof
9 Oktober 2023

Het duurde heel lang, zo lang dat we maar eens gingen bellen waar de pizza bleef. Dat het druk is kan ik begrijpen, maar houd je dan ook aan de afgesproken tijd, of neem zelf contact op. Laat de klant neit wachten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Stephan
9 Oktober 2023

Het was heerlijk! Voornamelijk vonden wij het erg fijn dat we de koude ingrediënten later toe konden voegen zodat ze hun smaak behielden. Het was erg lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M.B.
8 Oktober 2023
Benny
7 Oktober 2023

Weer heerlijk gegeten. Als lekker vers top!!

Age Leenstra
6 Oktober 2023

Heerlijke pizza’s

Esther Snoeck
6 Oktober 2023

Jammer dat de gevraagde knoflooksaus er niet bij zat??? eme.snoeck@home.nl

Joh
6 Oktober 2023

Heerlijke pizza's en snellle levering. Top.

Silma
4 Oktober 2023
Titus Jansen
4 Oktober 2023

Altijd goed.

Henry
1 Oktober 2023

Bestel hier al jaren, maar de laatste 2x niet wat ik gewend ben pizza met mes en vork moeten eten zo nat, bodem te dun en randen verbrand.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lambert Nijboer
1 Oktober 2023

Prima, en supersnel.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

S. Kroep
1 Oktober 2023

Bij opmerking had ik genoteerd zonder een bepaald product en zat er toch op en de pizza's waren niet heel erg warm. Smaak van de andere pizza's waren goed!

Maikel
30 September 2023

Lekker vers!

Bosman
30 September 2023
Rene
28 September 2023
G.B.BREMAN.FENNEMA
25 September 2023
Judyta
24 September 2023
Ilse
24 September 2023

Bezorging ging niet helemaal goed, lasagne vergeten en kwam later.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Van der Weerd
24 September 2023

Op de pizza shoarma speciaal zat vrij weinig shoarma op verder was de bestelling prima

Bert
24 September 2023

Heerlijke Cannelloni met Caprese salade gegeten, top! Netjes verpakt en prima op temperatuur. Goede prijs/kwaliteit en snelle levering.

Stephanie Helmerhorst - kleijn
24 September 2023

Mega lang wachten Zijn zelfs gebeld dat het helaas nog langer zou duren dan gehoopt Maar eerlijk is eerlijk Het eten is daar altijd meer dan top Warm, netjes gepakt.. super lekker! Echt een aanrader

Simone
23 September 2023

Altijd top!!!

Jtgeijl
22 September 2023

Mooi dat paps er nog bij is.đŸŠŸ

Ines
22 September 2023
Timo de vos
20 September 2023
Johan De vries
19 September 2023
Diny
19 September 2023

Hele snelle bezorging en prima kwaliteit

Rogier
17 September 2023

2x pasta besteld. Op tijd geleverd. Goed warm. En grote porties. Wat wil je nog meer. Kom hier graag vaker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rene
17 September 2023

Prima pizza Was goed warm en smaakt heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Paul
14 September 2023

kwaliteit van pizza's was weer TOP

Jesse
14 September 2023

De kwaliteit van de pizza’s is erg goed maar de pizza’s worden niet in een warm houd tas of bak bewaard tijdens de bezorging en dat merk je direct. De pizza’s worden niet lekker heet bezorgd wat erg jammer is.

Antoinette
11 September 2023
Frans
11 September 2023
Lambert Nijboer
10 September 2023

Als altijd prima en mooi op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Annet
10 September 2023

Smaakte prima en was nog goed warm na bezorging

Willem Bastiaanssen
9 September 2023

Was weer uitstekend!

Rene
8 September 2023
Willem-Jan Van Polen
5 September 2023

Wederom fantastisch!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marko
4 September 2023
Lambert Nijboer
3 September 2023

Als altijd goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

willie
2 September 2023
Gerard Moen
1 September 2023

Ruim een half uur na de aangegeven tijd bezorgd. Een simpel sms-je had gekund om mij te informeren. Daarnaast was een deel van de bestelling koud; de gehaktballetjes. Dat snap ik niet in combinatie met de vertraging

Betsy Procé
31 August 2023

Zoals altijd super lekker

Lambert Nijboer
27 August 2023
Nancy Kamstra
26 August 2023

Bezorging duurde langer dan gewend en de pizza’s waren niet meer warm. Ook waren de extra bestelde (en betaalde) olijven op een pizza vergeten. Jammer. Hopelijk volgende keer beter.

J. Regts
26 August 2023

Het eten was zeer goed. Wel lange wachttijd voor bezorging.

M
26 August 2023
T
26 August 2023
Tromp Fikkert
26 August 2023

Het was lekker en warm

Patrick
25 August 2023

De strijd weer gewonnen om die ovenheerlijke dik gevulde Calzone naar binnen te werken. Was weer een kunststukje đŸ‘ŒđŸ»

Breman
24 August 2023
Timo de Vos
23 August 2023
Arie Schuller
22 August 2023

Een van de 4 bestelde pizza's was verbrand. We hebben gebeld en er werd snel een nieuwe bezorgd, met excuses. Prima opgelost.

Michel
20 August 2023

Heerlijke pizza’s

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Arianne
20 August 2023

Heerlijk eten en professionele zaak

Jessica
20 August 2023

Wel betaald voor de extra's maar niet alles gekregen helaas. Was ook een redelijk kleine pizza dit keer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Willem-Jan Van Polen
17 August 2023

Helemaal top! Alles was goed! Heerlijk verjaardagspizzabuffet gehad!Thanks😎

Rens
17 August 2023

Altijd top

Femke
17 August 2023

Super service. Mocht er iets verkeerd zijn gegaan, lossen ze het ook gelijk op

Tonny
16 August 2023

Heerlijke pizza, lekkere bodem, gebakken zoals het hoort.voor herhaling vatbaar.

Jan J. Zijnstra
14 August 2023

Zoals altijd: TOP!!!! Kwaliteit is super, bezorging keurig op tijd!!! En héél erg lekker bovendien!!!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nick
14 August 2023

Altijd top! Vooral de desserts

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

I.Ouwens
14 August 2023

We hebben heerlijk gegeten. En voor mij heel fijn niet vet !!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Blanka
13 August 2023

Perfect👌👌

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Corina
12 August 2023

De pizza was heerlijk met allerlei verse ingrediënten, voor herhaling vatbaar

Jaap
11 August 2023

Optijd en erg lekker!

T de Graaf
10 August 2023

Bijna 2 uur moeten wachten op mijn bestelling, 15 minuten na het verwachtte bezorgmoment telefonisch contact gezocht, men was met mijn bestelling bezig, maar daarna duurde het nog een half uur voor dat de pizza, s bezorgd werden

Jordy
10 August 2023

Top pizza's zoals altijd!

Sanne
9 August 2023

Heerlijke pizza, bezorging duurde even maar geen probleem! Persoonlijk mocht er iets meer tomatensaus op maar dat is natuurlijk een persoonlijke mening. Maar echt genoten van een goed belegde pizza😍

Bernadette Siemens
7 August 2023

Heerlijke pizza's en snelle bezorging.

Erik
7 August 2023

Warm, good op smaak en correcte bezorging.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Karen Vries
7 August 2023

Heerlijk als altijd, ik miste alleen de gorgonzola op de pizza. Vergeten denk ik, maar kan gebeuren. Tot de volgende keer!

Jessica
7 August 2023
Blanka
7 August 2023

The best 👌

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lambert Nijboer
6 August 2023

Als altijd goed en op tijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Aad Willemsen
6 August 2023

Keurig optijd maar 2 sterre minder voor de kwaliteit omdat ik de pizzas wat slap vond.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Helma Meijer
6 August 2023

Heerlijke pizza! Goed warm en precies goed belegd vind ik

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
6 August 2023

Ik bestel hier al jaren maar deze keer was de bodem hard en droog... jammer want ben echt veel beter gewend.

Al
5 August 2023

Heerlijk gegeten

R
5 August 2023

heerlijk

K
5 August 2023

Was heerlijk!

Erika Rompelman
5 August 2023
Bor
5 August 2023
Sigrid Bosman
4 August 2023
Mariëlle
30 Juli 2023

Zoals altijd was de pizza weer heerlijk! Snel bezorgd en de smaak was weer geweldig!!! Tot de volgende keer!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

H-J
29 Juli 2023
Daisy Groen
29 Juli 2023

Wij zijn erg ontevreden over onze bestelling Ik heb mijn bestelling om 18:17 gedaan en kreeg maar geen gehoor om half 8 maar eens gebeld en zeiden ze dat ze onderweg waren De bezorgen was pas 20:07 bij mij en gaf eerlijk toe dat hij pas 19:50 uit Emmeloord weg reed dus ben voor gelogen door het personeel En helaas was onze bestelling ook nog koud Na contact te hebben opgenomen na bezorging werd ik niet geloofd en moest maar genoeg nemen met mevrouw we hadden het druk Nou daar kan ik alle begrip voor opbrengen maar als je bestelling pas 2 uur later komt en koud is het niet best ! Ook is er beloofd om contact op te nemen maar helaas

Burger
28 Juli 2023

Vanavond was de pizza helaas niet zoals we gewend zijn. Pizza was verbrand en taai. Ananas en salami waren hard. Vele malen gegeten van casareccia, we genieten altijd volop, maar vanavond zeer ontevreden. Zonde van de uitgave.

Gerard
28 Juli 2023

Heerlijke pizza’s. Veel beter dan die keten rommel. Wij zijn overtuigd! Compliment.

Dave
27 Juli 2023

Altijd super lekker! Zelfs als je een berichtje toe wilt voegen zetten ze het op de doos :)

Anne
26 Juli 2023

Wederom heerlijk! De desserts zijn ook zeer aan te raden

Dirk
25 Juli 2023
Christa
24 Juli 2023

Op tijd bezorgd en eten smaakte heerlijk!

Ties
23 Juli 2023
Helen
23 Juli 2023

Het was weer heerlijk en de bestelling was mooi op tijd!

Dylan
22 Juli 2023
piet
21 Juli 2023

Best pizza in town

Lygia
20 Juli 2023
Willem-Jan Van Polen
20 Juli 2023

Heerlijk! Net als vroeger toen jullie nog in een bus pizza bakten in ons dorp👍👍👍👍

Betsy Procé
20 Juli 2023

Zoals altijd heerlijke pizza’s

Erwin
18 Juli 2023

We bestellen al jaren bij jullie naar alle tevredenheid, maar de pizza’s waren nu koud en het deeg was taai, dit zijn wij niet van jullie gewend!

Anoniem
17 Juli 2023
De Waal Ronald
16 Juli 2023
Fred
16 Juli 2023

Zo als altijd ,gewoon super perfect

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Peter
15 Juli 2023
Winterink
15 Juli 2023

Smaakvolle pizza's. Goed gevuld. Bodem niet te hard.

Betty Brouwer
15 Juli 2023

Pizza’s erg lekker en nog warm ondanks een rit van 15 min. Frambozen cheesecake is ontzettend lekker.

Lygia
15 Juli 2023

Heerlijke pizza's , vriendelijke bezorger , snel bezorgd.

Menno
9 Juli 2023
Thom veldman
9 Juli 2023
Liz en peter
9 Juli 2023

Heel lekker de quattro stagione met oa mosterd. Maar ook zeer lekker bodem.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Blanka
9 Juli 2023

👌👌

H
8 Juli 2023

Heerlijke pizza's

Paul
6 Juli 2023

Top pizza's en snel bezorgd

Busscher
5 Juli 2023
BBS
3 Juli 2023

Weer heerlijk eten! Bezorging optijd.

de Dreu
3 Juli 2023
P
30 Juni 2023
Miriam
27 Juni 2023

Beste pizza’s in Emmeloord

Rene
26 Juni 2023

Was weer dikke prima

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anna
26 Juni 2023

10/10

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M.Koebrugge
25 Juni 2023

Bestelling is perfect op tijd bezorgd en was nog heerlijk warm en smaakte heel erg goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Weronika Izbinska
25 Juni 2023
Lx
24 Juni 2023
Geert
24 Juni 2023
Eef
23 Juni 2023

Het eten was heerlijk en het personeel was heel vriendelijk!

H
22 Juni 2023
Bob
22 Juni 2023

Piza en calzone en toetje super lekker! Dikke 10. Bezogen duurde wel echt lang. Maar zal volgende keer eerder bestellen:)

Bosman
20 Juni 2023

De allerlekkerste pizza's !

Rogier
19 Juni 2023

Ik ken casareccia van de goede kwaliteit pizza's. Helaas was deze ervaring niet naar wens. Ik had extra topping besteld. Cherry tomaten en rucola, en dan fe rucola apart. De cherry tomaten heb ik nooit ontvangen. De rucola was oud, niet gewassen en rook naar gras. Verder was de pizza zelf in het midden erg dun door verkeerd het deeg te draaien. Kwa smaak was de pizza erg goed, en het deeg was ook erg lekker. Jammer van deze ervaring met de cherry toms en rucola. De panna cĂŽta was zoals altijd erg lekker.

Lambert Nijboer
18 Juni 2023

Als altijd goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Denise Mollien
18 Juni 2023
Anna
18 Juni 2023

Top

A
18 Juni 2023

Zoals altijd goed. Dank jullie wel voor het lekkere eten en de vriendelijke bezorgers elke keer weer !!!

M. Sijtsma
17 Juni 2023

Van 1 van de pizza’s was de rand iets aan de zwarte kant. Voor de rest waren de pizza’s heerlijk.

Pieter
17 Juni 2023
Jeroen
17 Juni 2023
Marko
15 Juni 2023

Prima gegeten

Ben
14 Juni 2023
Manon Plat
13 Juni 2023
Karin Mulder
12 Juni 2023

Heerlijke pizza's!! Niet vet, heerlijk ook dat je sommige dingen zelf er nog apart op moet doen.

Helen
12 Juni 2023

Het was weer erg lekker. Bezorging zelfs 5 minuten eerder. Dus heel blij 😊

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rieuwerd
11 Juni 2023

Pizza was nog 100% warm perfect ! Weinig oven verbrandingen en top zoals altijd. Echt super bedankt voor t lekkere eten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

AB
10 Juni 2023
Aukje
6 Juni 2023

Snelle levering!!

Lambert Nijboer
4 Juni 2023

Als altijd goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Peter
4 Juni 2023

Bestelt om 17:23 maar uiteindelijk rond 18:50 pas bezorgd. De verwachte tijd stond op 18:10 en rond 18:25 gebeld en bleek de bestelling op een of andere manier niet door te komen. Altijd goede ervaringen gehad met jullie. En nog steeds zeer tevreden over de kwaliteit. Enkel hadden jullie misschien iets kunnen doen qua compensatie. Al was het maar een blikje fris. Gaat puur om het principe.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Margriet en Maria
3 Juni 2023

Op aanraden van een buurman hier een heerlijke pizza besteld met tiramisu na, in 1 woord fantastisch!

Hop
3 Juni 2023

Iets minder zwart zou nog meer fantastisch zijn

Sloot
2 Juni 2023

Heerlijke pizza en nog goed warm.okk!!

Henk
29 Mai 2023

Was weer geweldig!

Ferdinand Apeldoorn
29 Mai 2023

Lekker gegeten, keurig bezorg.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Myrna
28 Mai 2023

Genoten van heerlijke pizza's! Ze waren nog heel goed warm toen ze werden bezorgd, de bodem was lekker dun en goed. Echt een aanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fred
28 Mai 2023

Zo als altijd perfect

Bant
27 Mai 2023
Aaf
27 Mai 2023
Janet van dijk
26 Mai 2023

Was heerlijk en op tijd

Melanie
23 Mai 2023

Heerlijke pizza's, snelle bezorging.

Xxx
22 Mai 2023

17:15 bezorgtijd en was precies die tijd aanwezig en was super

Gert
22 Mai 2023

Heerlijk gegeten, warm bij aankomst en de afgesproken tijd.

Henk
21 Mai 2023

đŸ‘đŸŒ

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Joh
21 Mai 2023

Netjes op het door hun bij de bestelling aangegeven tijdstip bezorgd en nog belangrijker 2 heerlijke pizza's. Voor herhaling vatbaar.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lambert Nijboer
21 Mai 2023
Wesley
18 Mai 2023

Altijd goed👌

Marieke
16 Mai 2023

Keurig op tijd en alles was nog heerlijk warm en goed van smaak.

Danique
15 Mai 2023

De pizza was natuurlijk zoals altijd echt heel lekker. Alleen een beetje jammer dat al het beleg naar 1 kant was geschoven. Waardoor de korst aan die kant ook niet meer zo lekker was

greet zuidema
15 Mai 2023

Heerlijke pizza’s

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kenneth Verbeek
14 Mai 2023

Stukken pizza waren deels aangebrand.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mark
14 Mai 2023
Paul
14 Mai 2023

Zeer tevreden over alles. We hadden gevraagd om iets minder gekruide pizza shoarma ivm kids en dit hebben ze super gemaakt. Onze kids vonden het nu super lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Casper moes
14 Mai 2023
Melvin
13 Mai 2023

Kwaliteit zoals altijd weer goed. Alleen bezorging duurde dit keer lang. 1735 besteld, mail gehad met bezorgen om 1835. Uiteindelijk was het er om 1925

Arno
13 Mai 2023
Hop
12 Mai 2023

Graag iets minder zwarte randen en graag op tijd bezorgen ipv 20 minuten na tijd. Ik had om 10 voor 4 al besteld.. ze zeiden half 7 bezorgen werd 10 over 7.

Mickayla
12 Mai 2023

Geweldig, zoals altijd ❀ service, bezorging maar vooral het eten is altijd perfect!

Roy Kwant
11 Mai 2023

had dit x een lasagne besteld vond hem niet zo lekker en zag er ook niet zo lekker uit, maar jullie pizza's blijven de beste van emmeloord

Maggie Westerbaan
8 Mai 2023

De pizza’s waren een beetje taai en de atlantica was niet goed gaar.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mascha
6 Mai 2023

De pizza was heerlijk, maar wij hadden aangegeven als bezorgtijd 19:45-20:00 uur. De pizza’s werden reeds bezorgd om 19:15 uur, waardoor de pizza reeds koud was voor 1 persoon die pas om 19:45 uur weer thuis was. Erg jammer, des te meer omdat je kunt aangeven hoe laat je de pizza wilt laten bezorgen.

Angela
6 Mai 2023
Jasper
6 Mai 2023

Weer heerlijk gegeten, Lekker verse producten.....top kwaliteit

Rudo
6 Mai 2023

Was top lekker

De vries
5 Mai 2023
Ilse bisschop
5 Mai 2023

Jammer dat we een tijdslot kunnen kiezen en vervolgens een mail krijgen dat de pizza’s een half uur later komen. Vervolgens bel ik om aan te geven dat we optijd moeten eten ivm een afspraak en wordt er doodleuk gezegd dat er niks aan te doen valt
 geef dan niet het tijdslot!! Uiteindelijk om 18.07 uur de pizza’s


Paul
5 Mai 2023

De 4 verschillende pizza's waren super lekker. Gelukkig op tijd besteld, want wel ruim een uur moeten wachten. Bezorger wel uiterst vriendelijk.

Thea
4 Mai 2023

Voor ons is er maar 1

Martine
4 Mai 2023

Erg goed!

Taylor Parkins
3 Mai 2023
Jordy
3 Mai 2023

Heerlijke pizza’s!!

Karsli
2 Mai 2023

Super lekker en heel snel bezorgd

Marijna Hameetman
1 Mai 2023

Smaakvolle pizza en prima op tijd geleverd. Heerlijk van gegeten.

Miriam
28 April 2023

Wat heerlijk! En de cheesecake als toetje was een kadootje! Bezorging op de aangegeven tijd en de pizza was heerlijk warm! Aanrader!

Bartels
28 April 2023
Schaap
27 April 2023

Pizza altijd heerlijk, lasagna goed van smaak, maar veel vellen en weinig vulling dus wat droog. Vorige keer een pizza dal Macellaio besteld, deze mag best standaard op de kaart! Erg lekker.

Albert
27 April 2023

Zeer slechte pizza deze keer

R de Vries
27 April 2023

Altijd goed! Heerlijke pizza’s gegeten.

Sandra
24 April 2023
Anoniem
23 April 2023
Annet
23 April 2023

19.10 besteld en half acht een heerlijke pizza bezorgt!

Marianne Arnold
21 April 2023

De pizza’s kwamen om 17.30 uur. Gevraagd bezorgen 17.45 uur -18.00. Ik kwam thuis van werk en de pizza’s waren koud. Jammer.

Michel
20 April 2023

Gewoon weer helemaal top. uitstekende service. Kregen zelf een fles wijn erbij ivm een zoveel jarig huwelijk. echt zo attent. echt een top bedrijf.

Elisabeth Schreuder
19 April 2023

👌